محل تبلیغات شما
سالاد شیرازی به عنوان یک سالاد ملی در ایران شناخته شده است و برای بیشتر غذاها در ایران، شایعترین پیش‌غذا یا خوراک است. بطور معمول دارای بافت ترد و مرطوب است و تا حدودی شبیه به پیکو د گالو و سالاد ایرانی است. تهیه این سالاد بسیار زمانبر و سخت است زیرا ابعاد قطعات بایستی به یک اندازه باشد. می‌توانید از سس مایونز نیز به جای آبغوره استفاده کنید. برای این کار آبی که از گوجه فرنگی و خیار در ته ظرف باقی مانده است را خالی کنید و سپس به آن سس مایونز را اضافه کنید و

راهنمای خرید پلوپز برقی حرفه ای برای آشپزخانه

نکات مهم خرید دستگاه غذاساز با قیمت مناسب

برای خرید یک ساندویچ ساز مناسب چه نکاتی را باید در نظر داشته باشیم؟

سالاد ,سس ,تهیه ,مایونز ,شیرازی ,یک ,سس مایونز ,است و ,کنید و ,سالاد شیرازی ,استفاده کنید

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

slhad شرکت سمپاشی نانو فن آوران به